Har du et parkeringshus, der skal ventileres med en parkeringsventilator?

Traditionelle parkeringspladser tager meget plads. Især i storbyerne bliver der i dag stillet store krav til parkeringsmuligheder på grund af den store mængde biler.

Derfor bliver der i stigende omfang bygget parkeringshuse, hvor man kan udnytte mulighederne både i højden og dybden. Bilernes udstødningsgasser indeholder imidlertid farlige gasarter som CO og Benzen, der kan have sundhedsskadelige virkninger.

Disse gasser skal derfor ledes væk fra parkeringshusene.

Dette gøres ved at få installeret ventilatorer, som sørger for at transportere luften væk. Foruden at fungere som ventilation af bilernes udstødning, fungerer parkeringsventilatorer også som brand- og røgventilator.

Det betyder, at ventilatoren har to hastighedstrin, så den i tilfælde af brand kan køre hurtigere. På den måde kan folk evakueres fra parkeringshuset, inden de får røgforgiftning.

Klik på billedet for at forstørre det

Hvordan fungerer impulsventilatoren?

Hos Anven anvender vi ofte impulsventilatorer, der suger luften ind, og blæser den ud langs en flade som for eksempel loftet. Dermed udnyttes såvel coanda effekten som inductions effekten til at transportere yderligere luft.

På den måde behøver al luften ikke at blive transporteret igennem impulsventilatoren. Denne form for impulsventilation kræver nøjagtige og korrekte beregninger, så ventilatorerne fungerer rigtigt, og de kan godkendes jævnfør Bygningsreglementet. Vi tilbyder desuden også syrefast ventilator, atex ventilation eller industri ventilator, hvis dette ønskes.

Har du brug for hjælp til din impulsventilator?

Hos Anven mener vi, at det billigste ikke nødvendigvis er det bedste. Men at den bedste løsning i sidste ende er den billigste.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den helt rigtige løsning fra starten, som virker for dem. Derfor rådgiver vi ud fra dine behov, når du har brug for ventilation. Skal vi stå for din parkeringsventilator?

Så ring eller skriv til os på 29 76 66 31, anven@anven.dk eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt os med det samme

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

  Kontakt os med det samme

  Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

   HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

   Få den rådgivning du har brug for

   Vi er her for at hjælpe dig og finde den bedste løsning, der matcher dit behov og ønsker. Vores mange års erfaring har givet os den rette viden til at være din ekspert.

   Kontakt os i dag