Er der kemikalier i luften på din arbejdsplads?

kemikalieresistente, korrosionsbestandige og syrefaste ventilatorer til dine behov. På nogle arbejdspladser kan der være det, man kalder for aggressive miljøer. Aggressiv miljøer er områder, hvor der er kemikalier i luften.

Aggressive miljøer findes hos en lang række forskellige virksomheder.

Det kan både være i forbindelse med stinkskabe og laboratorier, men også i medicinal- og fødevareindustrien samt på kemiske fabrikker.

Men der opstår også aggressive miljøer på restauranter med opvaskemaskiner. Det skyldes, at opvaskemaskinen udsender dampe, når man åbner den. Denne damp indeholder kemikaliet klor.

Klik på billedet til højre for at se det i fuld størrelse.

Læs mere om mine kemikalieresistente, korrosionsbestandige og syrefaste ventilatorer

Klik på billedet for at forstørre det

Hvilken ventilator skal man anvende?

Der er altså mange forskellige typer virksomheder, der kan have behov for kemikalieresistente ventilatorer.

Det er dog vigtigt, at ventilatoren også er korrosionsbestandig. Ved at have en korrosionbestandig ventilator undgår man, at ventilatoren nedbrydes.

Opstår der basisk luft under arbejdet, er det desuden nødvendigt med en syrefast ventilator, så den kan holde til at flytte den basiske luft.

Hvilken typen ventilator, man skal have, afhænger af flere faktorer. For det første afhænger det af, hvilken type kemikalie der er i luften, samt hvor stor koncentrationen af kemikaliet er.

Det skyldes, at ventilatorens materiale skal være resistent over for netop det kemikalie.

Derudover afhænger det også af, hvilken temperatur den aggressive luft har. Det nytter nemlig ikke noget, hvis ventilatoren er resistent over for kemikaliet, men derimod smelter ved den givne temperatur.

Anven finder den rette løsning til dig

Hos Anven har vi et stort udvalg af kemikalieresistente, syrefaste og korrosionsbestandige ventilatorer. Vores store erfaring betyder, at vi kan rådgive dig om, hvilken ventilator og materiale der er bedst egnet til dig. Vi tilbyder desuden også impulsventilator & ventilator til industri.

På den måde får du en løsning, som passer til lige netop dine kemikalier, koncentrationer og temperaturer.

Har du brug for en kemikalieresistent, korrosionsbestandig og syrefast ventilator? Så udfyld kontaktformularen eller ring / skriv til os på  +45 29 76 66 31anven@anven.dk.

Har du derimod eksplosionsfarlige områder, rådgiver vi også omkring ATEX-ventilatorer.

Kontakt os med det samme

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

  Kontakt os med det samme

  Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

   HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

   Få den rådgivning du har brug for

   Vi er her for at hjælpe dig og finde den bedste løsning, der matcher dit behov og ønsker. Vores mange års erfaring har givet os den rette viden til at være din ekspert.

   Kontakt os i dag