Lider du af astma eller allergier?

Så har du sikkert forestillet dig, hvordan det ville være, hvis dit hjem var helt rent, og at der hverken var pollen eller andet i luften, så du kunne trække vejret uden problemer. Det ville gøre din hverdag betydeligt lettere.

Der findes i dag mange forskellige former for ventilationsanlæg, som bruges til at rense luften. Problemet er dog, at der allerede er pollen og andet i lokalet.

Hos Anven sørger vi for, at det slet ikke kan komme ind i lokalet. I stedet skaber vi et overtryk af ren luft i dit hjem ved hjælp af såkaldt renrumsventilation. Det betyder, at luften vil gå ud, i stedet for at komme ind, når du åbner døre og vinduer. På den måde kommer pollen slet ikke ind.

At skabe et overtryk af ren luft kræver energi. Til gengæld kan en “Ren-rum”-ventilator være med til at give øget velvære og måske endda besparelser på medicin.

Overvejer du at få renrumsventilation mod astma og allergi?

Hvis du overvejer at få renrumsventilation i forbindelse med din astma eller allergi, så kan det være en god ide at starte med at kigge på dit hjem for at finde ud af, om du vil have behov for mere end ét anlæg.

Du kan beregne, hvor mange kubikmeter der er i alt i området omkring hvert anlæg ved at gange længde, bredde og højde (længe x bredde x højde).

Du kan med stor fordel også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor anlægget kan stå henne udenfor. Vi tilbyder desuden også kemikalieresistente ventilatorer, industriventilator & parkeringsventilator.

Kontakt os og få hjælp til at vælge det rigtige anlæg

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os hos Anven på +45 29 76 66 31 eller anven@anven.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde det eller de rette anlæg i forhold til din boligs størrelse og dine behov.

Kontakt os med det samme

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

  Kontakt os med det samme

  Har du et spørgsmål eller en forespørgsel? Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak.

   HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

   Få den rådgivning du har brug for

   Vi er her for at hjælpe dig og finde den bedste løsning, der matcher dit behov og ønsker. Vores mange års erfaring har givet os den rette viden til at være din ekspert.

   Kontakt os i dag