Impulsventilator2019-05-07T12:51:01+00:00

Impulsventilator – Parkeringsventilation

Impulsventilatorer til dine parkeringshuse

Har du et parkeringshus, der skal ventileres?

Traditionelle parkeringspladser tager meget plads. Især i storbyerne bliver der i dag stillet store krav til parkeringsmuligheder på grund af den store mængde biler. Derfor bliver der i stigende omfang bygget parkeringshuse, hvor man kan udnytte mulighederne både i højden og dybden. Bilernes udstødningsgasser indeholder imidlertid farlige gasarter som CO og Benzen, der kan have sundhedsskadelige virkninger.Disse gasser skal derfor ledes væk fra parkeringshusene. Dette gøres ved at få installeret ventilatorer, som sørger for at transportere luften væk. Foruden at fungere som ventilation af bilernes udstødning, fungerer parkeringsventilatorer også som brandventilator. Det betyder, at ventilatoren har to hastighedstrin, så den i tilfælde af brand kan køre hurtigere. På den måde kan folk evakueres fra parkeringshuset, inden de får røgforgiftning.

Hvordan fungerer impulsventilatoren?

Hos Anven anvender vi ofte impulsventilatorer, der suger luften ind, og blæser den ud langs en flade som for eksempel loftet. Dermed udnyttes såvel coanda effekten som inductions effekten til at transportere yderligere luft. På den måde behøver al luften ikke at blive transporteret igennem impulsventilatoren. Denne form for impulsventilation kræver nøjagtige og korrekte beregninger, så ventilatorerne fungerer rigtigt, og de kan godkendes jævnfør Bygningsreglementet.

Hos Anven tilbyder vi en komplet parkerings-pakke, som ud over ventilatorer også indeholder både kontrolsystem, CO-sensor, samt advarsels-lys og -lyd. Som en del af pakken bliver hele anlægget desuden gennemgået og certificeret af vores producent, efter I har monteret, men inden afleveringen. På den måde sikrer vi, at alt fungerer optimalt.

Har du brug for hjælp til din impulsventilator?

Hos Anven mener vi, at det billigste ikke nødvendigvis er det bedste. Men at den bedste løsning i sidste ende er den billigste. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den helt rigtige løsning fra starten, som virker for dem. Derfor rådgiver vi ud fra dine behov, når du har brug for ventilation. Skal vi stå for din parkeringsventilator?

Så ring til os på 29 76 66 31 eller udfyld kontaktformularen.

  • Bliv rådgivet i valget af parkeringsventilator
  • Vi rådgiver i valget af impulsventilator
  • Læs mere om en parkeringsventilator herEn parkeringsventilator er nødvendig i en parkeringskælder
Få mere at vide om hvilken impulsventilator du bør anskaffe
Har du et spørgsmål
eller en forespørgsel?
Kontakt os
med det samme
Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak
Rådgivning

Vi er her for at hjælpe dig og finde den bedste løsning til dit ventilations problem.

Vores mange års erfaring har givet os den rette viden til at være din ekspert

Vi rådgiver inden for diverse parkeringsventilator og impulsventilator

Impulsventilatorer er nødvendige i parkeringshuse