Erhverv & Industri 2017-11-30T15:47:13+00:00

Erhverv & IndustriVentilatorer til industri og erhverv

Korrekt dimensioneret komfortventilation sikrer et sundt og godt indeklima, det giver optimale arbejdesforhold. Det gælder både på kontoret, på lageret, på laboratoriet, i butikken, i kantinen og ikke mindste i industrien og fødevaresektoren, hvor vi har stor erfaring med procesventilation.

Hver branche har sine krav til luftmængde og regulering af ventilationen. Og brandventilationen skal være i orden af sikkerhedsmæssige hensyn.

Klik på billedet til højre for at se det i fuld størrelse.

 

Træk på vores erfaring, og vi skal finde den rigtige løsning første gang.

Anven er leverandør af kvalitets ventilatorer og ventilationsudstyr til dansk byggeri og industri, og med mange års erfaring kan vi vejlede og hjælpe med korrekt dimensionering.

Med et produktprogram på over 100.000 ventilatorer, kan Anven levere ventilatorer og tilbehør til næsten enhver opgave, fra den mindste toiletventilator, over ATEX ventilatorer, korrosionsbestandige ventilatorer, brand– røg- og parkeringsventilatorer til store tunnelventilatorer, som dem i Tårnby tunnelen.

 

Kontakt os

Har du brug for en ventilator til erhverv eller industri? Så kan du ringe til os på 29 76 66 31 eller udfylde vores kontaktformular. Vi hjælper med store såvel som små ventilationsproblemer.

Har du brug for andre typer ventilatorer, rådgiver vi også om parkeringsventilator, ATEX og kemikalieresistente, korrosionsbestandige og syrefaste ventilatorer.
Har du et spørgsmål
eller en forespørgsel?
Kontakt os
med det samme
Udfyld formularen og få en gratis uforpligtende snak
Rådgivning

Vi er her for at hjælpe dig og finde den bedste løsning til dit ventilations problem.

Vores mange års erfaring har givet os den rette viden til at være din ekspert